Wat is meer kenmerkend voor een bedrijf dan haar logo? Mensen moeten een bedrijf onthouden. Laat een logo herkenbaar zijn voor het bedrijf van je klant en laat deze voortaan in alle uitingen terugkomen. Het logo aan de muur, de kleuren van het logo subtiel verwerkt in een gordijn en in de kussens. Altijd en overal een sterk merk. In kantoor, op een beurs en op evenementen. 

LOGO IN KANTOOR

Oktober = Woonmaand

Lees meerIeder interieur heeft z’n eigen behoeften, zowel visueel als akoestisch. Met Akoestische panelen worden stemgeluiden geminimaliseerd en creëer je een prettige en mooie (woon)ruimte. 

De panelen zijn een lust voor het oog met een gepersonaliseerde print in een zwart frame. Het akoestisch materiaal is ook nog eens gemaakt van katoenvezels van mechanisch gerecyclede spijkerbroeken.

Akoestisch paneel

Meer weten over Akoestische panelen

Duurzame upgrade van het interieur

Inspiratie en trends

© 2010 - Probo Sign B.V.

De dagen worden korter en we brengen veel tijd in huis door. Tegelijkertijd moet er gewerkt worden en spenderen we veel tijd op kantoor. Dus tijd om het thuis gezellig te maken en het kantoor zo comfortabel mogelijk in te richten!

Klaar voor het najaar?

Motiflow is een community van designers die met elkaar al meer dan 10.000 dessins (patronen) hebben ontworpen. Zoals ieder mens verschilt van het andere, variëren de stijlen van de designers ook. Waar de een vrolijk, gekleurde bloemenprints ontwerpt, heeft de ander een meer grafische stijl. 

Al deze patronen kunnen worden geprint op producten als woonaccessoires, (textiel)posters en dekbedovertrekken. Maar ook op behang, stoffen en cadeaupapier. 


Motiflow

Meer over Motiflow

Wat is Motiflow

Onder wanddecoratie verstaan we al lang niet meer alleen schilderijen en fotolijsten. Wandkleden in het interieur zie je steeds vaker voorbij komen, daarnaast draagt het ook nog eens bij aan een betere akoestiek.

Ze geven het interieur een warme uitstraling. Ons wandkleed is gemaakt van 100% katoen met een bijpassende roede en wandhaak. Je bepaalt zelf de hoogte en hebt de keuze uit vijf verschillende breedtes.

Wandkleed

Meer weten over Wandkleed

Nieuw in ons assortimentEen veel voorkomende vraag is hoe je meer sfeer in het interieur krijgt. Men gaat vaak direct over op het kopen van nieuwe meubels en/of kleine accessoires. Echter kun je met WalltexPro® textielbehang heel gemakkelijk en relatief goedkoop meer sfeer in het interieur aanbrengen. Dit duurzame materiaal is ook nog eens geurloos en kras- en stootvast.

Ook met ons gepersonaliseerde behang in banen kun je los gaan op de muur, van een duurzame matte uitstraling tot een textiel- en leerlook.

WalltexPro®

Meer weten over WalltexPro®

Exclusief verkrijgbaar bij Probo

Sierkussens zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Ze geven sfeer aan een ruimte zoals de woon- of slaapkamer en zijn ideaal om een kleuraccent mee aan te brengen. 

Daarbij is het afwisselen van Sierkussens een slimme manier om een interieur aan te passen aan de seizoenen, daarom kun je bij Probo naast een complete set ook losse hoezen bestellen.

Sierkussen

Meer weten over Sierkussens

Tijdloos en daarom ook erg populair

Wat kun je met Motiflow

Motiflow maakt het mogelijk je eigen woonlijn op te zetten door zelf een collectie te vormen. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om wanddecoratie en textielproducten op elkaar af te stemmen.

De relatie met Probo

Motiflow is het zusje van Probo en daar waar Probo blanco producten met zelf aangeleverde print aanbiedt, levert Motiflow producten met dessins uit eigen database.

Hoe werkt het

Binnenkort kun je de dessins ook via de Probo website bestellen, maar wil je nu direct aan de slag? Vraag dan alvast een account aan bij Motiflow.

Motiflow account aanvragen