Probo

Iedere ruimte heeft z’n eigen behoeften, zowel visueel als akoestisch. Met Akoestische panelen worden stemgeluiden geminimaliseerd en creëer je een prettige en mooie (werk)ruimte. Zo kun je voor jouw klanten de akoestiek in stijl verbeteren. Maak daarbij gebruik van de mogelijkheid om scherp geprijsde Akoestische panelen aan jouw klanten te bieden en je hebt een unieke propositie!

INSPIRATIE

IN PRINT

Wat is meer kenmerkend voor een bedrijf dan haar logo? Mensen moeten een bedrijf onthouden. Laat een logo herkenbaar zijn voor het bedrijf van je klant en laat deze voortaan in alle uitingen terugkomen. Het logo aan de muur, de kleuren van het logo subtiel verwerkt in een gordijn en in de kussens. Altijd en overal een sterk merk. In kantoor, op een beurs en op evenementen. 

LOGO IN KANTOOR

Oogstrelende Akoestische panelen
 

Verbeter voor jouw klanten de akoestiek in stijl

Eindeloze mogelijkheden

Creëer stoppingpower

Aandachtstrekkers die jouw prints in de spotlights zetten. 

Dubbelzijdig verlicht

Aan beide zijden verlicht met peesdoeken die je snel vervangt zodat de frames keer op keer uniek zijn.

Snel opgezet

Binnen 5 minuten zonder gereedschap opgezet.

© 2001 - Probo Sign B.V.

De lange vezels van katoen zorgen ervoor dat geluidsgolven goed geabsorbeerd worden om geluidsoverlast drastisch te reduceren en nagalm te verminderen. Het akoestische materiaal is voor 90% gemaakt van de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken.

Milieuvriendelijkheid heeft immers de toekomst!

Een tweede leven voor spijkerbroeken

Je bevestigt Akoestische panelen aan de muur om zo de nagalm te verminderen en de verstaanbaarheid van spraak te verbeteren. De panelen geven rust aan de oren en zijn daarnaast een lust voor het oog met een gepersonaliseerde print in een zwart frame. Vind meer informatie in de factsheet.

Rust voor de oren en fraai om naar te kijken

Je vindt het Pixlip GO frames terug bij evenementen, winkelinrichting, etalages of als wegwijzer in ontvangsthallen. Gebruik een enkel frame vrijstaand of juist meerdere voor een modulaire beurswand. 
Bij Akoestische panelen is de geprinte stof verlijmd met akoestisch materiaal. Dit geheel zit in een uniek geanodiseerd aluminium frame dat je in variabele formaten kunt bestellen. Je krijgt een complete set geleverd die je niet meer zelf in elkaar hoeft te zetten. Wil jij ook voor jouw klanten de akoestiek in stijl verbeteren? Ga dan nu aan de slag met Akoestische panelen.

Maak kennis met Akoestische panelen

Koop Akoestische panelen

Met Akoestische panelen kun je in alle rust vergaderen of werken op school, kantoor of in een callcenter. Een rustige werksfeer verlaagt stress, zorgt voor minder afleiding en een hogere productiviteit op de werkvloer. Bovendien genieten gasten meer van hun bezoek aan een restaurant, museum of theater met een goede akoestiek. Ze komen hier immers om te ontspannen en Akoestische panelen met een mooie print dragen daar aan bij.

De mogelijkheden zijn eindeloos