INSPIRATIE

IN PRINT

Wat is meer kenmerkend voor een bedrijf dan haar logo? Mensen moeten een bedrijf onthouden. Laat een logo herkenbaar zijn voor het bedrijf van je klant en laat deze voortaan in alle uitingen terugkomen. Het logo aan de muur, de kleuren van het logo subtiel verwerkt in een gordijn en in de kussens. Altijd en overal een sterk merk. In kantoor, op een beurs en op evenementen. 

LOGO IN KANTOOR

Iedereen houdt 

van Stickers

Maak nu Stickervellen op eigen formaat en kleine Stickers met pelrand

Creëer stoppingpower

Aandachtstrekkers die jouw prints in de spotlights zetten. 

Dubbelzijdig verlicht

Aan beide zijden verlicht met peesdoeken die je snel vervangt zodat de frames keer op keer uniek zijn.

Snel opgezet

Binnen 5 minuten zonder gereedschap opgezet.

© 2001 - Probo Sign B.V.

Aan de slag met Akoestische panelen

Wil je een plakkende boodschap en zelf de indeling en het formaat van een Stickervel bepalen? Maak dan een Stickervel op eigen formaat

Hierbij kun je ook gebruik maken van de mogelijkheid om op de buitenrand van de Sticker te communiceren. De maximale printbreedte is 21 x 30 cm, perfect voor een vel tot A4-formaat. Daarnaast deel je het vel in zoals jij wilt.  

Gratis Sticker samples

Blijf ook plakken en bestel nu gratis samples van een Stickervel en kleine Stickers met pelrand! Misschien kende je onze kleine Stickers al. Je kunt deze kleine, fijne plakkers nu ook bestellen met pelrand. De Stickers worden kisscut gesneden met minimaal 2 mm extra afloop rondom. Deze Stickers worden per stuk geslit, waarna we ze rechthoeking uitsnijden. Het resultaat is een nog makkelijker te pellen Sticker. In onze Kennisbank lees je alles over het opmaken van kleine Stickers met pelrand. 

Makkelijk te pellen Stickers 

Ontwerp Stickervellen op verschillende formaten 

Wil je alle kleine sticker soorten eenvoudig met elkaar vergelijken? Download dan hier de vergelijker. 

Download de vergelijker