Ontdek het nummer 1 backlitdoek voor verlichte frames

Van drie naar vijf meter breed

Hét nummer 1 doek voor verlichte frames

Beste prijs-kwaliteitverhouding voor backlitdoeken

In vergelijking met de andere doeksoorten die van achter belicht kunnen worden, biedt Samba Backlit de beste prijs-kwaliteitverhouding. 

Het materiaal is bekend als het nummer 1 doek voor verlichte frames. Geprint op Samba Backlit krijgt jouw ontwerp alle aandacht.

Vanwege de grote vraag hebben we de breedte van Samba Backlit uitgebreid van drie naar vijf meter. Ofwel: nog meer ruimte voor jouw ontwerpen!

Hoe kun je nog beter opvallen met jouw boodschap? Verlichte frames zetten jouw prints direct in de spotlight. Het is tijd voor Samba Backlit! Een allrounder die je toepast in verlichte frames op beurzen en in showrooms. Je vindt Samba Backlit terug bij de verlichte TextielframesLED framesPeesdoeken en Pixlip Go frames

Doe de Samba en ervaar jouw verlichte boodschap als nooit te voren. 

Samba Backlit, dé aandachtstrekker die jouw print in de spotlights zet

Een heldere boodschap voor jouw klant met Samba Backlit

Samba Backlit wordt veelal toegepast op beurzen en in showrooms. De boodschap trekt direct de aandacht en onderscheidt zich door de verlichte print. Het materiaal is kreukvrij, waardoor je het doek na het opvouwen makkelijk en snel bevestigt in het frame. Dit zorgt voor meer gemak bij het op- en afbouwen. 

Het materiaal is voorzien van B1-certificering zodat het voldoet aan de strenge eisen op het gebied van brandveiligheid. In vergelijking met andere backlitdoeken heeft het een natuurlijke textiel look en geen PVC-uitstraling. Jouw prints komen zo esthetisch beter tot hun recht!

                 Speel met jouw ontwerp door contrast aan te brengen om jouw boodschap echt in de spotlights te zetten.

Allrounder op beurzen en in showrooms

Peesdoeken van Samba Backlit; eenvoudig gemonteerd in frames 

Het doek wordt voorzien van de meest gekozen afwerking: een platte witte pees van 3 millimeter dik met een breedte van 14 millimeter. Deze kan vervolgens in de verlichte Textielframes of LED frames bevestigd worden. De maximale printbreedte is 494 centimeter. 

Het Pixlip Go frame is in combinatie met Samba Backlit een eyecatcher van formaat. Jouw klanten bouwen dit mobiele frame binnen vijf minuten eenvoudig op. Zo kun jij je op de echte montageklussen focussen.

Prints op canvasdoek
Toepasbaar in verschillende frames

WANDDECORATIE OM NIET TE MISSEN

Textielposters; de trend in wanddecoratie

Terug van weggeweest: de ‘ouderwetse’ schoolplaten of schoolwandkaarten. Waar ze vroeger als educatief middel werden ingezet, komen ze nu terug als Textielposters: prachtige wanddecoratie met jouw eigen print in elk gewenst formaat. Zeer geschikt ter decoratie in etalages en in woonkamers. Maar ook een ideale manier als presentatiemiddel op beurzen. 

Een mooie aanvulling op de collectie wanddecoratie zoals Canvasdoeken, Textielframes en Panelen. 
Bekijk alle informatie en inspiratie

NieuwDownload Textielposter mock-up

DOE MIJ DE SAMBA!

PROBO ACCOUNT

AANVRAGEN

Ben je al Probo reseller en wil je een extra 
account voor je collega? 
Vraag een extra account aan

Laat je gegevens achter en ontvang jouw ledframe showroommodel van 40x40 cm voor slechts € 49,-. Bestel je binnen 30 dagen na deze aanvraag jouw eerste order Samba Backlit of een verlicht frame met Samba Backlit? Dan is het showroommodel gratis.

AANVRAGEN
Bestel nu Samba BacklitTip

© 2001 - Probo Sign B.V.

Bestel nu Samba BacklitBestel nu Samba Backlit
Fix the following errors:
Hide