ProPES FR: het meest duurzame festival doek

Bij festivals en evenementen speelt duurzaamheid een steeds belangrijkere rol. Met de nieuwe ProPES FR heb je het perfecte festival Spandoek en altijd een duurzame oplossing voor jouw klant. 

De voordelen: 

  • 100% recyclebaar en rafelvrij (Span)doek 
  • Met een EN 13501 - Klasse B brandcertificaat 
  • Lichtgewicht en eenvoudig te monteren 
  • Opvouwbaar voor compacte verzending 
  • Matte uitstraling, geen lichtreflectie en een hoge kleurintensiteit
VRAAG NU EEN GRATIS SAMPLE AAN

Op verschillende materialen geldt: hoe meer vierkante meters, hoe voordeliger! De staffelkorting maakt bestellen dan wel heel aantrekkelijk. Neem contact op met jouw Sales & Service team voor meer informatie!

Profiteer van staffelkorting

Ook voor projecten van formaat ben je ervan verzekerd dat de grote volumes geen probleem zijn. Het doel is duidelijk: met unieke creaties jouw klant in de spotlight zetten en vooral de aandacht trekken. Jouw Sales & Service team helpt je graag verder.

Projecten van formaat

Waterafstotend en kras- & stootvast

Dit materiaal kan tegen een stootje én een spatje en is ideaal voor commerciële toepassingen, beurzen en andere openbare plekken. Daarnaast breng je het aan zonder risico op beschadigingen.

Gratis ProPES FR sample

Bestel nu gratis een ProPES FR sample met conische ring! Deze ringen zorgen voor een betere bevestiging van het doek en voorkomen uitscheuren.

Kies uit maar liefst vijf materialen voor jouw klanten

Maak jouw Spandoeken assortiment compleet

Maak jouw Spandoeken assortiment compleet

© 2001 - Probo Sign B.V.

Voor steeds meer van onze producten en materialen geldt: vandaag voor 16:30 uur besteld = morgen of overmorgen in huis. Handig, als je wat meer haast hebt. En met Probo Onbezorgd ontvang jij nog onbezorgder jouw prints op elke gewenste (festival)locatie.

Fulfilment tot op de locatie

Op een wand met WalltexPro® reflecteert licht niet en daardoor is het zeer geschikt voor ruimtes waar veel daglicht naar binnen valt.

Matte uitstraling, 
geen lichtreflectie

Fijn voor de behanger én de eindgebruiker is dat WalltexPro® geurloos is. Zo heb je tijdens de montage en daarna geen last van vervelende luchtjes.

Geurloos, dus geen vervelende luchtjes

Waterafstotend en kras- & stootvast

Dit materiaal kan tegen een stootje én een spatje en is ideaal voor commerciële toepassingen, beurzen en andere openbare plekken. Daarnaast breng je het aan zonder risico op beschadigingen.

Altijd de perfecte opdeling voor groot formaat Spandoeken: dankzij de Probo Upload bepaal je zelf de opdeling van jouw bestand. 

Handig als je specifieke tekst of afbeeldingen op een bepaalde manier opgedeeld wilt hebben. De vier verschillende opties om jouw ontwerp op te delen lichten we in de Kennisbank verder toe.

Deel de grootste Spandoeken op zoals jij wilt

Top 5 hardlopers festivals & events

Wil je alle Spandoeken in één opslag met elkaar vergelijken?

In de Spandoekvergelijker zie je alle informatie op een rij, inclusief de kenmerken van de nieuwe ProPES FR. En: de vergelijker is white-label, dus je kunt 'm ook delen met jouw klanten.

DOWNLOAD DE SPANDOEKVERGELIJKER