Probo

Pixlip Go frames zijn pop up frames voorzien van LED verlichting. Met deze unieke frames neemt opvallen met de boodschap weinig tijd in beslag. Jouw klanten zetten het frame zonder gereedschap en binnen vijf minuten in elkaar. Het geheel wordt compleet gemaakt door het verlichte doek aan beide zijden. De Pixlip Go is niet te missen en daarom een must in jouw assortiment.

INSPIRATIE

IN PRINT

Laat jouw klant eenvoudig modulair bouwen

Als een modulair bouwsteensysteem biedt Pixlip Go complete flexibiliteit voor jouw klanten. Hiermee kunnen ze zelf aan de slag, zodat jij je op de echte montageklussen kunt focussen. Ze hebben de keuze uit een rechte of een hoekverbinding om een maatwerk stand of display te bouwen. Bovendien koppel je alle onderdelen eenvoudig zonder gereedschap aan elkaar. Daarmee kan het systeem altijd worden aangepast aan een veranderende toepassing of boodschap. Bekijk de video en ontdek alle mogelijkheden. 

Je vindt Pixlip Go frames terug bij evenementen, winkelinrichting, etalages of als wegwijzer in ontvangsthallen. Gebruik een enkel frame vrijstaand of juist meerdere voor een modulaire wand. Met een hoogte van 200 cm is jouw boodschap altijd op ooghoogte voor de bezoeker en is het frame een eyecatcher van formaat.

Een eyecatcher van formaat: verlicht aan beide zijden

Download promotiepakket Pixlip Go
Je vindt Pixlip GO frames terug bij evenementen, winkelinrichting, etalages of als wegwijzer in ontvangsthallen. Gebruik een enkel frame vrijstaand of juist meerdere voor een modulaire beurswand. 
Wat is meer kenmerkend voor een bedrijf dan haar logo? Mensen moeten een bedrijf onthouden. Laat een logo herkenbaar zijn voor het bedrijf van je klant en laat deze voortaan in alle uitingen terugkomen. Het logo aan de muur, de kleuren van het logo subtiel verwerkt in een gordijn en in de kussens. Altijd en overal een sterk merk. In kantoor, op een beurs en op evenementen. 

LOGO IN KANTOOR

Pixlip Go frames

Ultralichte LED frames binnen 5 minuten opgezet. Ontdek alle mogelijkheden.

Bekijk nu

Creëer stoppingpower

Aandachtstrekkers die jouw prints in de spotlights zetten. 

Dubbelzijdig verlicht

Aan beide zijden verlicht met snel te vervangen peesdoeken, zodat de frames keer op keer uniek zijn.

Snel opgezet

Binnen vijf minuten zonder gereedschap opgezet.

Signage

Naast het gebruik voor mobiele displays, kan Pixlip Go ook worden gebruikt voor permanente display, bijvoorbeeld als bewegwijzering in ontvangsthallen. 

Pixlip Go frames zijn geschikt als tijdelijke marketingtool, voor gebruik op beurzen en evenementen. Klantenstoppers, informatievlakken en zelfs kleinere marketingstands.  

Beurzen en evenementen 

Creëer de gewenste sfeer en stijl in kantoren met Pixlip Go frames en verander deze vervolgens weer met gemak. Ze vallen als POS materiaal ook op in winkels en etalages.

Kantoren en winkels

Pixlip Go frames, dé verlichte POS displays 

De manier om de boodschap van jouw klant in de spotlights te zetten. Gebruik een enkel frame vrijstaand of juist meerdere voor een modulaire POS display.

Bekijk Pixlip Go frame

Het Pixlip Go frame heeft aan twee zijden een Peesdoek van het materiaal Samba Backlit, het nummer één backlitdoek voor verlichte frames. Kies voor beide zijden dezelfde print of juist op elke zijde een andere boodschap. Met de makkelijk te verwisselen Peesdoeken zorg je ervoor dat jouw klant elke keer weer uniek is met hetzelfde LED frame. Je ontvangt bovendien handige clips zodat het bevestigen van de doeken nog eenvoudiger wordt en de uitstraling strakker is.

Verwissel de peesdoeken en maak Pixlip Go frames keer op keer uniek

The Pixlip Go 200 x 200 

Nieuw

Het Pixlip Go 200 x 200 frame biedt een nog groter verlicht oppervlak voor jouw boodschap en kan gebruikt worden als vrijstaande POS display of als onderdeel van een complete stand.

Download Pixlip Go promotiepakket
De frames zijn geheel van kunststof. Daardoor zijn ze extra licht zijn en kunnen ze makkelijk vervoerd worden in de bijgeleverde transporttas. De losse elementen zijn binnen enkele minuten op te zetten door het slimme plug-in systeem. Hierbij is geen gereedschap nodig. De geïntegreerde efficiënte LED modules garanderen een homogene verlichting van het textiel en trekken daarom maximale aandacht.  

Het slimme plug-in systeem van kunststof  

Pixlip GO 200200 frame 

© 2001 - Probo Sign B.V.