CALL TO ACTION

© Probo Sign B.V.

Heb je een andere vraag?

Live chat

Antwoord binnen 2 minuten

Stuur een e-mail

info@probo.nl

Bel direct

+31 88 022 32 00

Kennisbank

Vol met kennis, advies en tips

We zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 8:00 tot 22:30 uur, vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur. en zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Dit wil je niet missen,lorum ipsum!

Bestellen is op het nieuwe Probo.nl nog eenvoudiger, overzichtelijker en sneller. Helemaal afgestemd op jouw wensen.

Meld je nu aan en profiteer al binnen 24 uur van alle nieuwe voordelen. Bestellen is op het nieuwe Probo.nl nog eenvoudiger, overzichtelijker en sneller. Helemaal afgestemd op jouw wensen. 

ONTDEK PRODUCT

Hier geen enorme verhalen over duurzaamheid bij Probo. Wij vinden duurzaam ondernemen anno 2021 geen keuze maar een must. Het is gewoon de basis van ons model. 

Geen bla bla: duurzaamheid is gewoon onze basis

Vraag het onze productontwikkelaars en zij zullen zeggen dat circulair denken altijd onderdeel is van hun werk. 

Innoveren zit in ons bloed 

Wij produceren alles zelf en precies dat wat onze resellers nodig hebben. Zo voorkomen we retourstromen en ongebruikte, hoge voorraden. Doordat we bovendien vanuit één locatie produceren, komt een bestelling in minder transportbewegingen én minder doosjes bij de klant. 

On demand produceren is duurzaam produceren   

Geen verdere bla bla. We blijven innoveren met betere materialen en services. Daarbij vormen het voorkomen van onnodige vervuiling, slimmer verpakken en efficiënt transporteren altijd de basis. Zo zorgen we dat de wereld voor onze kinderen stap voor stap een beetje beter wordt. Door te dromen, te durven en vooral gewoon te doen.

Blijven innoveren

Sponsoren van goede doelen en initiatieven 

Al sinds de start van ons bedrijf ondersteunt Probo ieder jaar diverse initiatieven. Dit doen wij altijd met oog voor een juiste balans tussen het bijdragen in financiële middelen, producten, diensten en/of mensen en kennis. Ook hierover hoor je van ons geen bla bla verhaal. Wekelijks krijgen wij aanvragen voor de sponsoring van hele toffe en mooie initiatieven. Uiteraard dragen wij deze een warm hart toe. Helaas kunnen wij onmogelijk tegemoetkomen aan alle verzoeken. Bij Probo kiezen we daarom ieder jaar een aantal om actief aan bij te dragen, in welke vorm dan ook. We zorgen voor een spreiding over diverse aandachtsgebieden, waaronder maatschappij, natuur, gezondheidszorg, preventie, amusement en kennisoverdracht. 


De relatie met onze klanten is essentieel voor ons reseller-only-model. In een wereld van grote bedrijven met prachtige platformen, hebben wij bij Probo ons eigen doel. Wij willen onze resellers faciliteren zodat zij met hun merk succesvol kunnen zijn voor hun klanten. Zo zijn we allemaal verbonden: van grondstofleverancier tot eindgebruiker. Samen zijn we verantwoordelijk voor onze ecologische footprint en een positieve bijdrage aan de samenleving.  

Samen zijn we succesvol  

Kunnen jullie mij helpen met.. 

''De uitdaging in mijn werk ligt in de stap van eenvoud naar meervoud. Een product moet functioneel en visueel aantrekkelijk zijn en klanten willen het snel in huis hebben. Alles gericht op zo min mogelijk verspilling.''

Tjalling Werkman, productontwikkelaar 

"Iedere dag werken we aan nieuwe milieuvriendelijke mogelijkheden. Denk aan herbruikbare verpakkingen of producten die circulair of 100% recyclebaar zijn. Ons assortiment verbreden met volledig duurzame materialen, daar gaan we voor!" 

Thijs Bekkema, Category manager plaat & folie