Probo inspiratie event

Samen groeien door samenwerken

Na inspanning is het tijd voor ontspanning. Aansluitend aan jouw bezoek bieden wij je graag een overnachting aan, om alle indrukken in alle rust de revue nog eens te laten passeren. Dokkum heeft genoeg te bieden. Ontdek de pittoreske binnenstad met haar monumentale panden en schilderachtige grachtjes. Welkom!

Tijd voor ontspanning

Hoe we het maken...

Samen groeien begint met elkaar beter leren kennen. Als je van elkaar weet wat je wilt bereiken, kun je samen een route uitstippelen. Wat is daarvoor een beter startpunt dan de plek waar we alles voor je produceren? We nodigen je graag uit voor een informatieve en inspirerende middag in Dokkum. Bijpraten en kennismaken, in een inspirerende omgeving vol knallende designs en de laatste ontwikkelingen in print. Ideeën opdoen, kennis uitwisselen en op de hoogte blijven van alle innovaties.

Uiteraard maken we een tour langs alle hightech printers. Onze print operators vertellen je graag persoonlijk wat ze dagelijks produceren, én hoe!
Je mag ze alles vragen!

Probo productiehal

Wat we maken...

In onze nieuwe showroom bieden we je een overzicht van de onbeperkte mogelijkheden van print. Laat je inspireren en informeren door jouw persoonlijke klantenteam.

Showroom

En waar we het maken

Ons bedrijf is gevestigd in de Admiraliteitsstad Dokkum. Van oudsher een handelsstad met ondernemers en bedrijven die de vleugels uitsloegen. Probo houdt die traditie in ere.

Admiraliteitsstad Dokkum

Voor wie is dit evenement bedoeld?

Dit evenement is bedoeld voor díe resellers die álles uit onze samenwerking willen halen. Voor partners die de onbegrensde mogelijkheden van digitale print willen verkennen, inspiratie willen opdoen, Probo beter willen leren kennen én van elkaar willen leren. 

Na afloop van dit event

Na jouw bezoek aan Probo zit je boordevol energie en inspiratie, weet je exact wat mogelijk is om samen te groeien en ben je op de hoogte van al onze tools én hoe je deze voor jou kunt laten werken. En heb je vragen, dan weet je precies bij wie je moet zijn!

Het programma

  • Ontvangst en lunch
  • Welkom
  • Rondleiding en bezoek aan onze showroom
  • Alle Probo-tools voor jou als reseller
  • Borrel & brainstorm

Samen sparren, bijpraten, inspireren, groeien

INSPIRATIE

IN PRINT

Probo
Fortuinweg 17
9101 PE Dokkum
Nederland
+31 88 022 32 00

Locatie

Wanneer?

12:00 - 16:00 uur

© 2010 - Probo Sign B.V.

Probo | Print

Op 15 juni 2018 kun je ook aansluiten bij een speciaal evenement: het Probo Festival. Hier vind je een feest aan inspiratie en kun je meteen kennismaken met Probo. Het wordt een mooie mix van sessies, workshops en demo’s, inclusief heerlijke hapjes en drankjes. In een losse festivalsfeer uiteraard! 

HET

PROBO

FESTIVAL

Direct aanmelden

Op dit moment werken we hard aan de nieuwe invulling van het Klantevent voor 2019. Heb je hier vragen over of wil je met een grote groep langskomen? Mail dan naar info@probo.nl.

Wordt vervolgd!