© 2001 - Probo Sign B.V.

Als enige print- en fulfilmentpartner voor resellers doen we er in 2019 nog een extra schepje bovenop met nieuwe services speciaal voor jou. Ofwel: het blijft niet alleen bij voornemens.

Proost!
Op een succesvol 2019

Ontzettend bedankt voor een fantastisch 2018! Alleen dankzij en samen met jou hebben wij deze mooie stappen weer kunnen maken. Ook in 2019 (en 2020, 2021 en daarna) staan wij exclusief voor je klaar.

1. Ondemand (on)bezorgd

In 2019 gaan we verder werk maken van onze verzendservices. Hiervoor blijven wij onze leverbetrouwbaarheid doorontwikkelen. Komend jaar openen we verschillende logistieke crossdocks. Eén hiervan is al actief in Tilburg. Deze gaan op korte termijn ook een regionale functie vervullen als afhaallocatie.

Het resultaat - Jij kunt jouw klanten beter bedienen, omdat je ook op het gebied van verzending weet waar je aan toe bent.

3. Nog meer inspiratie

Jij kunt in 2019 nog beter nieuwe marktkansen spotten met de mogelijkheden die wij je gaan bieden. Doe bijvoorbeeld frisse ideeën op tijdens onze verschillende evenementen en de beurzen waar we aanwezig zijn. Of laat je verrassen door diverse innovaties op productniveau.

Het resultaat - Jij bent succesvoller in waar je goed in bent: het bedenken van oplossingen voor jouw klanten.

2. Tools speciaal voor jou

Op basis van data, trends én jouw input innoveren wij door op het gebied van bestel- en verkoopgemak op Probo.nl. Dit betekent dat je in 2019 nog meer inzage in jouw bestellingen krijgt en je tools echt voor jou kunt laten werken. Maar ook dat je bijvoorbeeld gemakkelijker herhaalorders kunt doen.

Het resultaat - Jij bent in control, krijgt relevantere informatie en meer gemak zodra je op Probo.nl aan de slag gaat.

Dit was 2018

Dit waren de hoogtepunten

We kijken ook graag samen met jou terug. Op een mooi jaar. Op het samen vieren van successen. Dit is ook hét moment om de lijstjes weer uit de kast te halen.

Wij willen de dingen doen waar jij blij van wordt. Jij kunt ons hierbij helpen door ons af en toe te laten weten hoe we onze dienstverlening en producten nog beter op jouw wensen aan kunnen laten sluiten. 

Wil jij ons ook verder helpen en lijkt het jou leuk om de toekomst van jouw eigen toolbox te bepalen?

Blijf ook in 2019 met ons meedenken

Geef je hier op

Probo Festival 2018

Bekijk de aftermovie

In 2018 hebben we voor onze resellers 200.000+ orders geprint, verpakt en verzonden. Dit staat gelijk aan 2060 km aan prints; bijna net zo ver als van Utrecht naar Smolensk.

Dit waren de cijfers

Een terugblik is niet compleet zonder een paar leuke feitjes.

Bezoekers brachten 144.905 uren op onze website door. Ofwel: ongeveer even lang als vier keer heen en weer van de aarde naar de zon.

We kregen dit jaar legio bezoekers over de vloer en spraken veel mensen op beurzen. In totaal genoeg om meer dan 30 keer het Wiener Philharmoniker tijdens een nieuwjaarsconcert te bemannen.

Een terugblik is niet compleet zonder een paar leuke feitjes.