INSPIRATIE

IN PRINT

Wat is meer kenmerkend voor een bedrijf dan haar logo? Mensen moeten een bedrijf onthouden. Laat een logo herkenbaar zijn voor het bedrijf van je klant en laat deze voortaan in alle uitingen terugkomen. Het logo aan de muur, de kleuren van het logo subtiel verwerkt in een gordijn en in de kussens. Altijd en overal een sterk merk. In kantoor, op een beurs en op evenementen. 

LOGO IN KANTOOR

Nieuw: 

de Budget banner

Creëer stoppingpower

Aandachtstrekkers die jouw prints in de spotlights zetten. 

Dubbelzijdig verlicht

Aan beide zijden verlicht met peesdoeken die je snel vervangt zodat de frames keer op keer uniek zijn.

Snel opgezet

Binnen 5 minuten zonder gereedschap opgezet.

© 2001 - Probo Sign B.V.

Budget banner is de nieuwste doeksoort in het assortiment. De frontlit banner van 340 gr./m² is een prettig geprijsd alternatief voor Banner 510. Je gebruikt deze combinatie van polyester en PVC binnen en ook korte tijd buiten.

 Een vergelijking:

Aan de slag met Akoestische panelen
Kijk en vergelijk

Je past Budget banner binnen of voor korte acties buiten toe, bijvoorbeeld als Spandoek of Dranghekdoek tijdens evenementen.  

Voor een 
kortlopende actie

 Duurzaam, opvouwbaar en exclusief 

ProPES Outdoor en ProPES FR zijn 100% recyclebare doeksoorten. Deze materialen zijn licht en makkelijk te monteren. ProPES Outdoor is daarnaast dé match met het Outdoor textielframe.

Stevige Europese

kwaliteit

 Dit is een sterk Spandoek dat zeer geschikt is voor gevelreclame. Je vindt Banner 510 ook terug in tijdelijke toepassingen. Banner 510 is bovendien 100% Europese kwaliteit.

Budget banner

ProPES

Spandoekvergelijker

Wil je alle doeksoorten makkelijk met elkaar vergelijken? Download dan hier de Spandoekvergelijker!


Download nu

Banner 510