Wat is meer kenmerkend voor een bedrijf dan haar logo? Mensen moeten een bedrijf onthouden. Laat een logo herkenbaar zijn voor het bedrijf van je klant en laat deze voortaan in alle uitingen terugkomen. Het logo aan de muur, de kleuren van het logo subtiel verwerkt in een gordijn en in de kussens. Altijd en overal een sterk merk. In kantoor, op een beurs en op evenementen. 

LOGO IN KANTOOR

Benieuwd hoe je jouw beursstand laat opvallen?

Inschrijven

Pixlip GO frame

Ultralichte LED frames die je binnen vijf minuten zonder gereedschap opzet. Beide zijden zijn verlicht met snel te vervangen peesdoeken, zodat de frames keer op keer uniek zijn. Dit is dé aandachtstrekker welke jouw klant zijn prints in de spotlights zet.

Of ga toch voor de welbekende en voordelige Roll-up banners, met maar liefst vier verschillende varianten. Sinds kort is ook de X-banner toegevoegd aan ons assortiment, de lichtste en extra voordelige banner voor presentaties.

Download Promotiepakket Pixlip GoGa voor een unieke aankleding met ons naadloos Fotobehang. Onze nieuwe standaard in wandbekleding is WalltexPro®, een 100% PVC-vrij en geurloos textielbehang die exclusief bij Probo verkrijgbaar is. Het materiaal is eenvoudig aan te brengen, het  scheurt of kreukt namelijk niet! 

Alternatieven zijn de welbekende Airtex® en SanoTex.

Wandbekleding

Laat wanden tot leven komen met fotobehang

Zorg dat je opvalt met onze tips en producten

© 2010 - Probo Sign B.V.

Resellers excelleren met innovatieve en duurzame materialen. Deze standbouwers maken daardoor mooie ontwikkelingen door en hebben minder last van prijsdruk. Mede hierom ontwikkelen wij steeds meer unieke en duurzame producten, zodat jij je kunt onderscheiden van de concurrentie en minder prijs gesprekken hoeft te voeren.

Maandag 28 oktober vanaf 13.00 uur in Dokkum (extra datum)
Schrijf je dan in voor ons event met een middag vol inspiratie en gezelligheid, waarbij alle ingrediënten aanwezig zijn om jouw kennis op het gebied van beurzen te verbreden en te verdiepen. Uiteraard inclusief snacks, drankjes en een ongedwongen sfeer. Én als afsluiting een leuke (pub)printquiz in Brouwerij Dockum, gegeven door de enige echte quizmaster, Ben van Os. 

Voordelen voor jou als beursspecialist bij Probo

Schrijf je in voor de beurs van de toekomst

Probo heeft nu al het meest onderscheidende en duurzame assortiment. Met ons assortiment en onderstaande voordelen maak jij het verschil voor jouw klanten:

Jouw voordelen als beursspecialist

Bezorgdienst voor resellers voor een hogere leverbetrouwbaarheid én minder beschadigingen

Afhaallocaties in Dokkum, Tilburg, Aalsmeer & Mülheim an der Ruhr

Voor spoedgevallen staan we ook in het weekend voor je klaar

100% eigen productie, dus niet afhankelijk van toeleveranciers

Whitelabel bezorging op jouw gewenste (beurs) locatie

Spoedkoerier met rechtstreekse verbinding mogelijk

24/7 bestelgemak

Gebruik Akoestische panelen aan de wanden van een beursstand om nagalm te verminderen en de verstaanbaarheid tijdens gesprekken te verbeteren. 

Het materiaal in de Akoestische panelen is gemaakt van de katoenvezels uit gerecyclede spijkerbroeken. Niet alleen prettig voor onze oren maar ook voor het milieu!

Akoestisch paneel

Ga voor duurzame aankleding van beursstands

De beurswand is dé basis van je stand

De wand waar je de rest van je stand omheen bouwt of de wand die de stand compleet maakt. Kies uit zes verschillende varianten, van klein tot groot en van lichtgewicht tot solide en industrieel. 

Of kies voor het Textielframe als je op zoek bent naar een alleskunner voor een beursstand. Het flexibele aluminium Textielframe monteer je eenvoudig aan wand of plafond en is verkrijgbaar met en zonder verlichting. Het grote voordeel is dat het Textielframe ook vrijstaand te gebruiken is; zo heb je een afscheidingswand en visuele aandachtstrekker in één.

Presenteer jouw folders of magazines in handige magazinehouders, kleed de stand aan met Beelite bloemen of kies voor handige opbergboxen in de kast. Ook een Toonbank, Statafels en Krukjes kunnen een mooie toevoeging zijn om de stand compleet te maken. 

Beelite is extreem licht, robuust en 100% recyclebaar karton. Het materiaal zorgt bovendien voor een een duurzame look.

Trek de aandacht met drukwerk voor beurzen

Vergeet ook niet om Visitekaartjes uit de delen aan de mensen die je persoonlijk te woord hebt gestaan. Een tip: zorg voor kaartjes die opvallen in de menigte en waar je een persoonlijke boodschap op kunt zetten. 

Trek de aandacht met drukwerk voor beurzen

We kunnen ons goed voorstellen dat niet elke stand helemaal in het zicht ligt. Deel daarom op een druk punt Flyers uit om bezoekers naar jouw stand te leiden. Geef de bezoekers van jouw stand vervolgens een Folder of Brochure mee, zodat zij alle benodigde informatie van jouw bedrijf hebben. 

Bekijk alle gratis templates
Meer informatie over Beurswanden

De meeste beursdeelnemers kiezen voor een standaard tapijt of een houten vloer. Met een compleet geprinte vloer val je echt op. Een Vloerzeil is verplaatsbaar, voorzien van anti-slip toplaag en in iedere vorm en elk gewenst design te bestellen. 

Of trek de aandacht met Vloerstickers in of rondom de stand. Kies bijvoorbeeld voor een Vloersticker met onze 3M™ folies, hiermee ben je verzekerd van de beste kwaliteit en daarnaast is deze folie ook nog eens 100% recyclebaar.

Vloeren

Val op met Vloerzeil

Max. 50 plaatsen beschikbaar
Lieke van KOPexpo, gespecialiseerd in innovatieve standbouw en interieurs, vertelt je op deze middag alles over hoe de beurs van de toekomst eruit ziet. Vitamine Bo neemt je mee over hoe je bezoekers naar je stand trekt en ook een rondleiding door Probo kan natuurlijk niet ontbreken. Laat je verrassen op deze middag en schrijf je direct in, want vol = vol.

Schrijf je in voor de beurs van de toekomst

Bezorgdienst voor resellers voor een hogere leverbetrouwbaarheid én minder beschadigingen

Afhaallocaties in Dokkum, Tilburg, Aalsmeer & Mülheim an der Ruhr

Voor spoedgevallen staan we ook in het weekend voor je klaar

100% eigen productie, dus niet afhankelijk van toeleveranciers

Whitelabel bezorging op jouw gewenste (beurs) locatie

Spoedkoerier met rechtstreekse verbinding mogelijk

24/7 bestelgemak